tervetuloa!

Joogaholiaa on tunnelmallinen joogastudio ja hyvinvointikollektiivi Katajanokalla.

Perjantaisin toimimme puotina ja silloin saat meiltä kauden kukista tehtyjä, runsaan kauniita Luotsikimppuja!

Tervetuloa nauttimaan monipuolisista tunneistamme ja hyvää tekevistä hoidoista kodikkaaseen miljööseen Luotsikadulle.

Hoidot

Tarjoamme monipuolisen kattauksen hoitoja hyvinvoitiasi tukemaan. Hoidot tehdään kauniissa ja harmonisessa ympäristössä ammattitaidolla.

Lue lisää hoidoista ja hinnoista:

Koko kehon vyöhyketerapia (MVT) on lempeää kehon kokonaisvaltaista hoitoa, kehoterapiaa kosketuksen kautta. 

Kokonaisvaltainen hoito tarkoittaa sitä, vyöhyketerapiassa ihminen katsotaan olevan psyko-fyysis-sosiaalinen olento ja näma kaikki osa-alueet käsitellään hoidossa mm. jalkaterien, kämmenien sekä korvien kautta. Hoidossa hierotaan lempeästi kehon vyöhykeratoja, mikä vaikuttaa aineenvaihduntaan avaamalla tukoksia (kipupisteitä/jumeja).

Hoito vapauttaa kehon kipu-, ja jännitystiloja. Jännitystystilojen helpottaminen saattaa vaikuttaa moniin haasteisiin kuten stressiin, unettomuuteen, hormonaalisiin epätasapainoihin sekä aineenvahdunnan muihin häiriöihin.

HINTA 79 € / 1h 15 min

Vyöhyketerapia ja hierontahoito vauvoille on turvallinen, tehokas sekä lempeä hoito. Hoito tukee vauvan hyvää oloa, vaikka ei olisikaan mitään erityisiä haasteita. Vauvojen vyöhyketerapia ja hieronta vilkastuttaa aineenvaihduntaa, vapauttaa jännityksiä ja rentouttaa.

HINTA 45€ / 45min

Lasten vyöhyketerapiahoito on kokonaisvaltainen hoito, jossa käsitellään vyöhyketerapeuttisia vyöhykepisteitä sekä hierotaan lempeästi vyöhykeratoja. Kasvavat ja muuttuvat kehot hyötyvät hoidosta, aineenvaihdunnan vilkastuessa sekä jännitystilojen rentoutuessa. Hoito on suunnattu n. 1-6 vuotiaille lapsille.

HINTA 60€ / 60min

 

Intuitiivisessa tulkinnassa sanoitan sisimpäsi viisaat viestit sinulle tähän hetkeen ja tarkastelen rakkaudella kasvuprosessiasi, sielun tason opetuksiasi ja potentiaaliasi – kaikkea sitä, mitä parhaillaan käyt läpi.

HINTA 120 € / 1h 30min 

Vibat energiahoito on reikihoidon ja intuitiivisen energialuvun yhdistävä 60min kestävä hoito. Reikihoito rauhoittaa, lievittää stressiä ja avaa kuulemaan itseäsi ja kehosi viestejä paremmin. Hoidon aikana hoitaja Aija lukee energiastasi esille nousevia asioita. Nämä elämäsi kulkuun ja tämän hetkiseen tilanteeseen liittyvät asiat vahvistuvat ääneen lausuttuna ja saavat usein aikaan oivalluksia.

Hoidon aikana saat maata mukavasti hoitopedillä viltin alla. Hoitaja koskettaa kehosi eri osia kanavoiden reikienergiaa avuksesi.

HINTA 65€ / 1h

Ayurveda – “jo 5000 vuoden ajan kokemuksella”

Ayurveda on ikiaikainen intialainen lääketiede, (ayur= elämä, veda=tiede), jossa yhdistyy elämäntapa ja ruokavalio. Ayurvedan ohjeistaa ja suosittelee, miten elää hyvän elämä mahdollisimman terveenä ja tasapainoisesti. Ayurvedisessa konsultaatio sisältää: oma kehotyyppi, epätasapaino sekä yksilöllinen ruokavaliosuositus ja ayurvedinen elämäntapa, muutoksen avaimet. Ayurveda on myös joogan sisartiede.

HINTA 75€ / 1h 15min

Rentoudu intialaisesta päähieronnasta, joka on rentouttava ja verenkiertoa vilkastuttavaa. Hieronnassa käsitellään yläselkää, hartioita, niskaa sekä päätä ilman öljyä tai öljyn kanssa.

HINTA 40€ / 30min

Puh: +358 40 824 72 79

www.joogaholiaa.fi
• Katajanokankatu 3 •
Helsinki

info@joogaholiaa.fi

Merja Simberg: I won’t let you down, the Dreamer said, 2016