tervetuloa!

Olemme tunnelmallinen ja intiimi joogastudio Katajanokalla.
Tervetuloa nauttimaan monipuolisista tunneistamme ja kodikkaasta miljööstä
Joogaholiaa – Katajanokkaan.

tapahtumat

Joogaholiaa – Katajanokan tulevat kurssit, työpajat ja tapahtumat.

SYVÄRENTOUTTAVA TÄYDENKUUN ÄÄNIKYLPY

18.5. klo 18.30-20.00

Äänikylpy on syvärentoutus ja ohjattu meditaatioharjoitus äänen avulla. Se on yksinkertainen, mutta syvällinen tapa lähestyä meditaation mieltä rauhoittavia vaikutuksia.

Äänikylvyssä makaat alustalla viltin alla bolsterien ja tyynyjen tukemana. On tärkeää saada keho mukavaksi ja lämpimäksi, jotta mielellä on tilaa rentoutua. Äänikylvyn aikana kuulet erilaisia soittimia, kuten Tiibetin äänimaljan, shamaanirummun, sadekepin ja kalimban, joiden äänen värähtely auttaa kehoa ja mieltä rauhoittumaan ja rentoutumaan. Musiikin ja äänen on todettu vaikuttavan keskushermoston prosessointiin, autonomiseen hermostoon, hengitykseen, pulssiin ja lihasjännitykseen. Äänikylvyissä pääset myös kokemaan oman äänesi parantavan voiman yksinkertaisten mantrojen kautta. Äänikylpy on joka kerta erilainen ja ainutlaatuinen.

Pukeuduthan mukavasti ja tarpeeksi lämpimästi, jotta voit rentoutua täysin äänihoidon ajaksi. Paikan päältä löytyy vilttejä, bolstereita ja joogamattoja (voit toki tuoda omia mukavuutta lisääviä elementtejä mukanasi).

Äänirentoutukset järjestetään kerran kuussa, täyttäkuuta lähinnä olevana lauantaina.

Osallistumismaksu 25€ (sis alv.) maksetaan ilmoittautumisen jälkeen laskulla.

Tulevat äänikylvyt:

18.5. klo 18.30-20.00 / Ilmoittautuminen 15.5. mennessä
15.6. klo 17-18.30 / Ilmoittautuminen 12.6. mennessä
20.7. klo 17-18.30 / Ilmoittautuminen 17.7. mennessä

Ilmoittautumiset ja tiedustelut osoitteeseen: noora.morefield@gmail.com

JOHDATUS ASTANGAJOOGAAN

Sunnuntai 2.6. klo 14-17 ja tiistaisin 11.6., 18.6. ja 25.6. klo 17.30-18.45

Astangajooga on dynaaminen ja energisoiva joogamuoto, jolla pyritään edistämään harjoittelijan terveyttä ja hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Astanga on tunnettu tehokkuudestaan kehittää nopeasti liikkuvuutta, voimaa ja keskittymistä.

Johdatus astangajoogaan -kurssilla tutustutaan lämmittäviin aurinkotervehdyksiin sekä tasapainoa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa kehittävään seisomasarjaan. Näiden lisäksi harjoitellaan lattiasarjan liikkeitä, jotka avaavat lantion, alaselän ja lonkan seutua. Astangan voimakkaiden liikkeiden tavoitteena on keskittymiskyvyn, aistihuomion ja läsnäolon kehittäminen sekä kehon ja mielen toimintojen tasapainottaminen.

Kurssi sisältää yhden kolmen tunnin työpajan sekä kolme kertaa astanga-viikkotunneilla. Kurssi tarjoaa erinomaisen pohjan sekä astangaharrastukselle että muille dynaamisille joogalajeille.

Huom. Astangajoogaa ei suositella aloitettavan, jos olet raskaana tai kärsit korkeasta verenpaineesta.

Opettajana toimii Teija Maila. Teija on pitkän linjan KPJAYI- auktorisoitu astangajoogaopettaja sekä kehonhuollon ja restoratiivisen joogan ohjaaja. Harjoitteluvuosia hänellä on takana lähes kaksikymmentä, ja vuodesta 2005 alkaen Teija on opettanut joogaa päätyönään.

 

AIKATAULU:

2.6. klo 14-17 Aloitustyöpaja

11.6. klo 17.30-18.45 Avoimet viikkoharjoitukset

18.6. klo 17.30-18.45 Avoimet viikkoharjoitukset

25.6. klo 17.30-18.45 Avoimet viikkoharjoitukset

 

Kurssin hinta 75€.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut sähköpostilla 31.5. mennessä: info@joogaholiaa.fi

GOKUL YOGA IMMERSION

Saturday & Sunday 8.-9.6.
Sat: 15.00 – 18.00
Sun 14.00 -17.00

GOKUL YOGA IMMERSION

Weekend immersion course for deepening Gokul Yoga sequence, physical alignement and subtle bandhawork. Course consists of guided dynamic asana practice, assisted exercises, exploring the energetic alignement, pranayama practices, yoga nidra and yoga philosophy. Course is meant for everyone who wants to immerse themselves to the deeper practices of yoga for one weekend.

The next Gokul Yoga Immersion takes place 8. -9.6. in the same location.

Price: 80€ (inc. vat 10%)

Teaching language: Finnish or English depending on the participants

Requirements: basic knowledge of dynamic yoga

Sign Up & Info: gloriasaloyoga@gmail.com
Please reserve your place to the course latest 30.4.

SEASONAL BALANCE: SHIATSU-HIERONTAA VAUVALLE

Tiistaina 4.6. ja 11.6. klo 10.30-12.00

Haluatko saada hoitavaa, vuorovaikutusta tukevaa, yhteistä puuhaa vauvasi kanssa?

Rauhallinen hieronta-hetki on ihana, rentouttava lisä arkipäivien keskelle, jolla pystytään vahvistamaan vauvan yleiskuntoa. Sillä voidaan helpottaa mm. vatsavaivoja, nukahtamista sekä lihasjännityksiä, joita pienen vauvan kehossa saattaa olla esim. niskassa. Lisäksi se on sanatonta viestintää vauvan ja hierojan välillä, jolla voidaan tukea vauvan fyysistä sekä psyykkistä kehitystä.

Kurssi soveltuu 0-9kk ikäiselle vauvalle yhdessä vanhemman/vanhempien kanssa. Mukaan mahtuu 8 äitiä/isää vauvoineen, joten varmistathan paikkasi ajoissa.

Kurssiin kuuluu 2 kertaa, jolloin tehdään koko kehon hieronta-hoito opastetusti. Hieronta voidaan tehdä joko vaatteet päällä tai vaippasillaan. Mukaan voit ottaa halutessasi oman viltin, pienen tyynyn ja vauvaöljyä. Hieronnan yhteydessä ja sen jälkeen käydään keskustellen läpi esiin nousevia asioita. Lisäksi saat kuvalliset ohjeet kotiin mukaan, joita voit hyödyntää hoitoa tehdessäsi.

Kurssi järjestetään tiistaisin 28.5 ja 4.6 .2019 klo 10.30-12.00 . Kurssin hinta on 50€ ( sis. alv).

Lisätiedustelut ja ilmoittautumiset:

Minna Andersson,

0456407997 tai ulminna@gmail.com

Hieronnan kouluttaja, Minna Andersson on Seasonal Balance® Shiatsu- Hoidon ja GroundingYin®- Joogahoidon kehittäjä. Minna on Seitai Shiatsu- Diplomihoitaja, Lähihoitaja, Hyvinvointivalmentaja, Personal Trainer, joogaopettaja ja kirjailija. Minnan esikoisteos ” Elinvoimainen Vuosi – Kuinka tukea terveyttä perinteisen kiinalaisen lääketieteen ja yin joogan keinoin” julkaistiin keväällä 2019.

SEASONAL BALANCE: SHIATSUN PERUSKÄSITTELY NISKA-HARTIASEUDULLE

Lauantaina 16.6. klo 14.00-17.30

Nyt sinulla on mahdollisuus viettää rentouttava ja mielekäs sunnuntai hoitamalla ja saamalla hoitoa!

Kurssin aikana opit tekemään Shiatsun peruskäsittelyn niska-hartiaseudulle. Käsittely käydään läpi vaihe kerrallaan, jonka jälkeen se tehdään pareittain yhdessä. Käsittelyn aikana käydään läpi myös muutamia alueella sijaitsevia tärkeimpiä akupisteitä.

Kurssi soveltuu niin lisätyökaluksi hyvinvointialan ammattilaiselle, kuin myös kotikäyttöön ystävien ja sukulaisten hoitoon kenelle tahansa kehonkäsittelystä kiinnostuneelle. Saat hoitokokonaisuudesta mukaasi kotiin kirjalliset ohjeet.

Kurssille voit tulla joko parin kanssa tai iman. Mukaan mahtuu 10 ihmistä. Kurssin hinta: 60€/hlö maksetaan ilmoittautumisen jälkeen laskulla.

Opettajana toimii Shiatsu Diplomihoitaja ja kouluttaja ,Minna Andersson.

Ilmoittautumiset: ulminna@gmail.com tai 0456407997.

Ilmoittaudu nopeasti, niin olet mukana!

Puuttuuko kurssitarjonnasta jotain olennaista? Oletko pitkään toivonut jotain tiettyä työpajaa? Jaa ajatuksesi ja toiveesi kanssamme – pyrimme mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan toiveesi. Palautteet ja toiveet voi lähettää osoitteeseen info@joogaholiaa.fi

Puh: +358 40 824 72 79

www.joogaholiaa.fi
• Katajanokankatu 3 •
Helsinki

info@joogaholiaa.fi

Merja Simberg: I won’t let you down, the Dreamer said, 2016