tervetuloa!

Olemme tunnelmallinen ja intiimi joogastudio Katajanokalla.
Tervetuloa nauttimaan monipuolisista tunneistamme ja kodikkaasta miljööstä
Joogaholiaa – Katajanokkaan.

tapahtumat

Joogaholiaa – Katajanokan tulevat kurssit, työpajat ja tapahtumat.

SYVÄRENTOUTTAVA TÄYDENKUUN ÄÄNIKYLPY

18.5. klo 18.30-20.00

Äänikylpy on syvärentoutus ja ohjattu meditaatioharjoitus äänen avulla. Se on yksinkertainen, mutta syvällinen tapa lähestyä meditaation mieltä rauhoittavia vaikutuksia.

Äänikylvyssä makaat alustalla viltin alla bolsterien ja tyynyjen tukemana. On tärkeää saada keho mukavaksi ja lämpimäksi, jotta mielellä on tilaa rentoutua. Äänikylvyn aikana kuulet erilaisia soittimia, kuten Tiibetin äänimaljan, shamaanirummun, sadekepin ja kalimban, joiden äänen värähtely auttaa kehoa ja mieltä rauhoittumaan ja rentoutumaan. Musiikin ja äänen on todettu vaikuttavan keskushermoston prosessointiin, autonomiseen hermostoon, hengitykseen, pulssiin ja lihasjännitykseen. Äänikylvyissä pääset myös kokemaan oman äänesi parantavan voiman yksinkertaisten mantrojen kautta. Äänikylpy on joka kerta erilainen ja ainutlaatuinen.

Pukeuduthan mukavasti ja tarpeeksi lämpimästi, jotta voit rentoutua täysin äänihoidon ajaksi. Paikan päältä löytyy vilttejä, bolstereita ja joogamattoja (voit toki tuoda omia mukavuutta lisääviä elementtejä mukanasi).

Äänirentoutukset järjestetään kerran kuussa, täyttäkuuta lähinnä olevana lauantaina.

Osallistumismaksu 25€ (sis alv.) maksetaan ilmoittautumisen jälkeen laskulla.

Tulevat äänikylvyt:

20.7. klo 17-18.30 / Ilmoittautuminen 17.7. mennessä

Ilmoittautumiset ja tiedustelut osoitteeseen: noora.morefield@gmail.com

SEASONAL BALANCE: SHIATSUN PERUSKÄSITTELY NISKA-HARTIASEUDULLE

Lauantaina 16.6. klo 14.00-17.30

Nyt sinulla on mahdollisuus viettää rentouttava ja mielekäs sunnuntai hoitamalla ja saamalla hoitoa!

Kurssin aikana opit tekemään Shiatsun peruskäsittelyn niska-hartiaseudulle. Käsittely käydään läpi vaihe kerrallaan, jonka jälkeen se tehdään pareittain yhdessä. Käsittelyn aikana käydään läpi myös muutamia alueella sijaitsevia tärkeimpiä akupisteitä.

Kurssi soveltuu niin lisätyökaluksi hyvinvointialan ammattilaiselle, kuin myös kotikäyttöön ystävien ja sukulaisten hoitoon kenelle tahansa kehonkäsittelystä kiinnostuneelle. Saat hoitokokonaisuudesta mukaasi kotiin kirjalliset ohjeet.

Kurssille voit tulla joko parin kanssa tai iman. Mukaan mahtuu 10 ihmistä. Kurssin hinta: 60€/hlö maksetaan ilmoittautumisen jälkeen laskulla.

Opettajana toimii Shiatsu Diplomihoitaja ja kouluttaja ,Minna Andersson.

Ilmoittautumiset: ulminna@gmail.com tai 0456407997.

Ilmoittaudu nopeasti, niin olet mukana!

Puuttuuko kurssitarjonnasta jotain olennaista? Oletko pitkään toivonut jotain tiettyä työpajaa? Jaa ajatuksesi ja toiveesi kanssamme – pyrimme mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan toiveesi. Palautteet ja toiveet voi lähettää osoitteeseen info@joogaholiaa.fi

Puh: +358 40 824 72 79

www.joogaholiaa.fi
• Katajanokankatu 3 •
Helsinki

info@joogaholiaa.fi

Merja Simberg: I won’t let you down, the Dreamer said, 2016