Tekijät

AIJA SAHI

Aija on intuitiivinen energiahoitaja ja reikiopettaja. Aija on tarjonnut hyvinvointipalveluita vuodesta 2017 alkaen ja kehittää taitojaan jatkuvasti asiakkaiden iloksi ja hyödyksi. Aija on hoitajana lempeä ja hänen hoidossaan on turvallista pysähtyä, päästää irti rooleista, kuunnella omaa sisäistä ääntään ja löytää stressitön ja tasapainoinen olo. Aija kokee tärkeimmäksi tehtäväkseen auttaa sinua löytämään oma sisäinen voimasi, jonka avulla pystyt toteuttamaan haaveesi ja kohtaamaan elämässä eteen tulevat haasteet tyynenä ja hyväksyvästi. Aijan tarjoama Vibat energiahoito on reikihoitoa ja intuitiivista energialukua yhdistävä hoito. Lisäksi Aija pitää Reikikursseja.

www.vibat.fi / parhaat.vibat@gmail.com / 050 367 3286

HARRIET KOLEHMAINEN

Harriet on valmistunut 2019 Ayurveda Kehon ja Mielen terveyskonsultiksi Suomen Ayurveda-instituutissa. Opinnot ayurvedan ja hoitojen parissa jatkuvat edelleen. Harriet on kanssasi, kun haluat muuttaa elämäntapaasi ja ruokavaliotasi uuteen suuntaan. Harriet auttaa sinua ayurvedisen elämäntaidon syventämisessä niin, että saat työkaluja matkallesi hyvän elämän ylläpitämisessä. Harriet on kokeillut vuosien varrella lukemattomia ruokavalioita, mutta vasta ayurvedan kohdalla hän tunsi löytäneensä vastauksen. Ayurvedassa jokainen on yksilö; mikä sopii minulle, ei välttämättä sovi sinulle. Ayurvedassa Harrietia viehättää yli 5000-vuotinen viisaus, yksinkertaisuus, käytännöllisyys ja monimuotoisuus, ei-dogmaattinen elämäntapafilosofia ja armollisuus. Ayurvedassa yhdistyvät keho, mieli ja henki. 

kolehmainenharriet@gmail.com / 041 525 6063

LEENA SIITONEN

Leena, FM, on henkinen opettaja, joka tekee intuitiivisia tulkintoja ja ohjaa valmennettaviaan ottamaan energiansa ja elämänsä haltuun Hyvät Vibat -yksilöenergiavalmennuksessaan®. Leenan Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas Elämä -sarjassa. Leena ammentaa työhönsä omasta syvästä kasvuprosessistaan sekä laajasta yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksestaan ja asiantuntemuksestaan henkisen kasvun kentällä. Hän elää ja hengittää henkisyyttä ja rakastaa tilan luomista aidoille, syville kohtaamisille asiakastyössään. Leenan tarjoama intuitiivinen tulkinta on lempeä, inspiroiva ja voimauttava syväsukellus energioihisi, ja nostaa näkyväksi sen, mikä elämässäsi kaipaa huomiota juuri nyt.

www.hyvatvibat.fi / leena@hyvatvibat.fi / 0400 380 710

PIIA HEINONEN

Piia tarjoaa Joogaholiassa vyöhyketerapiaa (MVT). Piia on valmistunut Kairon instituutista vuonna 2015, mutta on tehnyt hoitoja jo noin 8 vuotta. Piia kiinnostui vyöhyketerapiasta ensimmäistä kertaa oman lapsensa kautta, joka sai jo vauvana valtavasti apua hoidoista ja pian Piia aloitti hoidot itselleenkin. Piian sydäntä lähellä ovat erityisesti vauvat, lapset sekä raskaana olevat. Hän hoitaakin paljon vauvoja ja perheitä ja toimii myös doulana. Luontaisesti hoidettu kokonaisvaltainen terveys on Piian loputon kiinnostuksen kohde ja intohimo ja hän opiskeleekin koko ajan uutta tietoa sekä uusia tapoja hoitaa kehoa ja mieltä vyöhyketerapian ohella. Piia tekee myös sointukylpyjä ryhmille tilauksesta ja Joogaholian tapahtumissa. 

alkujahoidot@gmail.com / 040 765 4078

SAIJA UUSSAARI

Saija on Joogaholian perustaja, joogaopettaja ja Grounding Yin® & Feminine Yin® -ohjaaja. Saija ihastui Grounding Yin® ja  Feminine Yin® -tunneilla käytettävään kosketukseen ja pohti pitkään tapaa tarjota samaa kokemusta yksilöllisesti. Viime vuonna Saija kävi Reiki 1 -kurssin ja intoutui kokeilemaan sitä yhdistettynä yinjoogahoitoon. Saijan hoidossa saat aikaa omille ajatuksille ja hiljaisuudelle. Saijan lähestymistapa on holistinen ja salliva. Hän ajattelee, että jokainen meistä on uniikki, eikä ulkopuolelta voi lopulta tietää, mikä on toiselle parhaaksi. Saijasta on tärkeää, että jokainen meistä saa ja osaa nauttia hetkistä, jolloin olemme täysin vapaita velvotteista ja ulkopuolelta tulevista odotuksista, ja sitä hän toivoo tarjoavansa sekä hoidoissaan että joogatunneillaan. 

saija@joogaholiaa.fi / 040 824 7279

ONA KAMU

Onalla on vahva ja pitkä ura esitystaiteen ja musiikin kentällä. Työn vastapainoksi hän kaipasi jotain, missä ei tarvitsisi suorittaa mitään, mikä rauhoittaisi ja auttaisi päästämään irti. Löytyi äänimaljat ja Peter Hess®️metodi - “Äänen ja hiljaisuuden välinen kontrasti on alati kiinnostava.” PH®️metodin perusperiaatteita ovat vastuullisuus, vähemmän on enemmän-periaate, kokonaisvaltaisuus, voimavarakeskeisyys sekä arvostava ja kuunteleva yhdessäolo. Menetelmä perustuu jokaisen ihmisen erilaisuuden arvostamiseen ja vahvuuksien tukemiseen. Ona valmistui v 2017 PH®️Sointukylpyrentouttajaksi ja ennen ensi kevään valmistumista PH®️Äänimaljahierojaksi hän tekee opiskeluun liittyviä harjoitus-rentoutushoitoja Joogaholiassa opiskelijahintaan.

onakamu.net / onallasoundbath@gmail.com

KAROLIINA KOIVISTOINEN

Karoliina on seksuaaliterapeutti sekä joogaopettaja. Karoliinan työhistoria sairaanhoitajana ja kätilönä antaa monipuolista kokemusta ja lisänäkemystä ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Karoliina suosittelee seksuaaliterapiaa kaikille, jotka pohtivat seksuaalisuuteen, seksiin, kehonkuvaan tai ihmissuhteisiin liittyviä kysymyksiä. "Hoidamme usein kehoamme ahkerasti, miksemme myös mieltämme" Joogataustani kautta koen kehon ja mielen yhteyden tärkeänä osana hyvinvointia. Tavoitteenani on luoda turvallinen ja hyväksyvä ilmapiiri, jossa kaikki ajatukset, tuntemukset ja puheenaiheet ovat sallittuja. Tapani työskennellä on yksilön matkaa kunnioittava, intuitiivinen ja empaattinen. Nautin liikkeestä, luonnosta ja aidoista kohtaamisista.

karoliinabodyandsoul. com / karoliinabodyandsoul@gmail.com / 0449877000

PÄIVI VANHATALO

Päivi on ihmisyyden ikuinen ihmettelijä, itsetuntemustyöskentelyn ja eheyttävän valokuvauksen ammattilainen. Taustaltaan Päivi on sairaanhoitaja ja joogaopettaja. Ihmisten kanssa tehtävä työ on ollut aina lähellä hänen sydäntään. Oman sisäisen muutospolun myötä tärkeimmäksi hän kokee työssään turvallisen tilan luomisen, tilan, jossa Sinulla on mahdollisuus tulla nähdyksi ja hyväksytyksi sellaisena kuin olet. Hyväksyvään läsnäoloon pohjaava, utelias työskentelytapa tukee kokemuksellista työskentelyä, joka avaa ja tuo sinua lähemmäs itseäsi. Päivi kohtaa ihmisen sellaisella lämmöllä, herkkyydellä ja aitoudella, joka koskettaa syvältä. Tervetuloa mukaan matkalle, lähemmäs Sinua itseäsi.

ihmisyydenaarella.fi / ihmisyydenaarella@gmail.com / 0445526467

Luotsikatu 5, Helsinki info@joogaholiaa.fi 0408247279