Viikkotunnit syksy 21

PETER HESS® SOINTUKYLPY

PH®️Sointukylpy on ryhmälle suunnattu kokonaisvaltainen kehon ja mielen syvärentoutus, joka perustuu vibroakustiseen Peter Hess ääniresonanssimetodiin. Lepäät alustalla ja vastaanotat äänimaljojen ja gongin harmonisia ääniä ja värähtelyä. Kehossamme oleva vesi kuljettaa äänen värähtelyn lihaksiin, kudoksiin ja luustoon mahdollistaen syvän rentoutumisen tilan. Rentoutuksessa ei tarvitse pyrkiä mihinkään. Sointukylvyssä voit vain olla. Hinta 25€ maksetaan paikan päällä.

- MAANANTAINA 17.30-18.30 / ONA (parittomat viikot)

SOUL FLOW

Soul Flow -tunti yhdistää dynaamista hathaa ja nautinnollisen hitaita, virtaavia flow-sarjoja. Tunnin harjoitteet sekä voimistavat että avaavat kehoa, luoden tasapainoista oloa kehoon ja mieleen. Tunneilla hiljennytään helposti lähestyttäviin meditaatiohetkiin ja annetaan liikkeen energisoida ja puhdistaa. Harjoitus tehdään omaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen. Tuntien yhteydessä tutustutaan joogaviisauden ydinkäsitteisiin. 

- TIISTAINA 17-18.15 / SAIJA

MEDITATIVE YIN

Meditative Yin tarjoaa vastapainoa tekemisen täyteiselle arjelle ja dynaamiselle harjoittelulle. Tunnilla hiljennytään kehoa avaavien yin-asanoiden äärelle. Liikkeet tehdään pääosin lattiatasossa, pysähtyen ja painovoimalle antautuen. Harjoitus avaa ja virkistää monipuolisesti koko keho-mieltä. Hermoston palautumista ja rauhoittumista tuetaan hengityksen, pehmeyden ja mielikuvien avulla. Tietoinen läsnäolo tekee tunnista meditatiivisen ja elvyttävän.

- TIISTAINA 18.45-20.15 / SAIJA

MOON FLOW

Tule lisäämään hieman taikaa elämääsi ja oppimaan miten kuun energiat vaikuttavat juuri sinuun. Tuntien teema seuraa kuun kiertoa ja sen hetken energioita. Tunneilla tehdään itsetutkiskelua ja asanaharjoitus, joka tukee oman sisäisen maailman ymmärtämistä. Tunti päätetään aina pitkään loppurentoutukseen. Asanaharjoitus on pääsääntöisesti vinyasa flow -tyylistä virtaavaa liikettä, joskus harjoitukseen lisätään myös yin- sekä restoratiivisia asanoita riippuen kuun kierrosta.

- TORSTAINA 17.30-19 / JOHANNA

GOOD NIGHT GROUNDING YIN®

Anna itsellesi aikaa ja huolenpitoa. Tämä palauttava ja hoitava tunti yhdistää yinjoogan lempeimpiin asanoihin kehon energiakanavien käsittelyä hieroen ja painellen. Energiakanavien ja niissä sijaitsevien akupisteiden käsittely lisää liikkeiden hermostoa rauhoittavaa vaikutusta ja tukee kehon pyrkimystä kohti tasapainoista tilaa. Koko keho-mieli saa lepohetken ja pitkien pitojen sallima hiljaisuus antaa tilaa elpyä ja reflektoida. Tunnilla sinä saat vain olla ja ottaa vastaan .

- TORSTAINA 19.30-21 / SAIJA

ROOTING TO YOGA

Rooting to Yoga -tunti on samalla voimaannuttava ja maadoittava. Dynaamisen harjoituksen voima syntyy sisältäpäin ja se pitää sisällään klassisia jooga-asanoita. Harjoitusta tehdään sekä virtaavaa flowna että välillä pysähtyen aistimaan kehoa. Näin harjoituksesta saadaan mahdollisimman monipuolisesti kehoa haastava ja avaava, mutta aikaa löytyy myös meditatiivisemmalle lähestysmistavalle. Tuntiin kuuluu aina lyhyt meditaatio tai pranayama-harjoitus.

- LAUANTAINA 10-11.15 / JONNA

RESTORATIIVINEN SUNSET RESET

Sukella pumpuliseen, hitaalla tahdilla etenevään, restoratiiviseen harjoitukseen, jonka tarkoitus on toimia kokonaisvaltaisesti palauttavana ja hermostoa rauhoittavana. Tunti tarjoaa kehollesi ja mielellesi mahdollisuuden syvään lepoon ja elpymiseen. Harjoitus on passiivinen, rauhoittava, kehoa ja mieltä avaava. Tukivälineiden avulla haetaan kehoon niin lempeä ja miellyttävä asento, että et tunne lainkaan epämukavuutta. Harjoitus saattelee sinut nautinnollisella tavalla itsesi äärelle

- SUNNUNTAINA 18-19.30 / MIIA & SAIJA

"Tuntimme soveltuvat kaikille, eivätkä vaadi aiempaa kokemusta joogasta. Saat meiltä käyttöösi joogamaton ja muut apuvälineet, joten sinun ei tarvitse tuoda paikalle kuin itsesi." 

Viikkotuntien lisäksi meillä runsas kattaus ihania erikoistunteja ja työpajoja.

Katso ajantasaiset tuntitiedot ja tutustu vaihtuviin tapahtumiin ja erikoistunteihin varausjärjestelmässä.

Luotsikatu 5, Helsinki info@joogaholiaa.fi 0408247279