Palvelut & hinnat

NOURISH YOUR SOUL : ENERGIAHOITO

- VIBAT ENERGIAHOITO 60MIN / 65€ / AIJA
Vibat energiahoito on reikihoidon ja intuitiivisen energialuvun yhdistävä 60min kestävä hoito. Reikihoito rauhoittaa, lievittää stressiä ja avaa kuulemaan itseäsi ja kehosi viestejä paremmin. Hoidon aikana hoitaja Aija lukee energiastasi esille nousevia asioita. Nämä elämäsi kulkuun ja tämän hetkiseen tilanteeseen liittyvät asiat vahvistuvat ääneen lausuttuna ja saavat usein aikaan oivalluksia. Hoidon aikana saat maata mukavasti hoitopedillä viltin alla. Hoitaja koskettaa kehosi eri osia kanavoiden reikienergiaa avuksesi.

SOUND SPA : ÄÄNIMALJAHIERONTA

- PETER HESS®️ ÄÄNIMALJAHIERONTA 60MIN / 55€ (VALMISTUVA OPISKELIJA) / ONA
PH®️ Äänimaljarentoutushoito on kokonaisvaltainen kehon ja mielen syvärentoutus, joka perustuu vibroakustiseen Peter Hess ääniresonanssimetodiin. Äänimaljoja soitetaan vaatetetun kehon päällä rauhallisesti ja lempeästi. Maljojen värähtely kulkee kehossasi, lihaksissa, kudoksissa, luustossa ja verenkierrossa mahdollistaen syvän rentoutuksen unen ja valveen välitilaan. Yksilöllinen rentoutus toteutetaan asiakkaan tarpeita kuunnellen. Rentoutushoito on kutsu. Se voi olla kauan kaivattu oma tila, pysähtyminen. Se voi olla matka tuntemattomaan, kauas ja takaisin. Se voi olla lepoa tai unta. Sinun ei tarvitse pyrkiä mihinkään. On vain tämä hetki.

OPEN & UNWIND : YINJOOGAHOITO & REIKI

- GROUNDING YIN® & REIKI 90MIN / 88€ / SAIJA
Grounding Yin® & Reiki on yhdistelmä yinjoogaa, meridiaanihierontaa ja reikihoitoa. Hoidossa yinjoogan rentouttavimpiin asentoihin yhdistyy energiakanavien ja akupisteiden hierontaa ja lempeää reikihoitoa. Hieronta vahvistaa asentojen hermostoa rauhoittavaa vaikutusta sekä kehon luontaista pyrkimystä kohti tasapainoa. Reikihoito on rentouttava hoitomuoto, jossa hoitaja kanavoi sinuun energiaa kosketuksen avulla. Sen ajatellaan aktivoivan keho-mielen luontaisia paranemisprosesseja ja puhdistavan tunteita, vahvistaen rakkautta omaan itseen ja elämään. Hoito tarjoaa lepohetken, avaa kehoa ja mieltä ja auttaa saavuttamaan maadoittuneen ja tasapainoisen olon.

- FEMININE YIN® & REIKI 90MIN / 88€ / SAIJA
Feminine Yin® & Reiki on yhdistelmä yinjoogaa, akupainantaa ja reikihoitoa. Hoidossa käytettävät asennot avaavat ja hoitavat erityisesti lantion sekä rintakehän aluetta, tukevat hormonitoimintaa, vastustuskykyä ja aineenvaihduntaa. Hoidon aikana käsitellään naisen hyvinvoinnille tärkeimpiä akupisteitä. Saat lempeää reikihoitoa, jossa hoitaja kanavoi sinuun energiaa kosketuksen avulla. Reikin ajatellaan aktivoivan kehon ja mielen luontaisia paranemisprosesseja ja puhdistavan tunteita, vahvistaen rakkautta omaan itseen ja elämään. Hoito tarjoaa hiljaisuutta ja huolenpitoa ja tukee kehon luontaista pyrkimystä kohti tasapainoista, tyytyväistä ja virtaavaa tilaa.

GUIDED & LOVED : INTUITIIVINEN TULKINTA

- INTUITIIVINEN TULKINTA 90MIN / 130€ / LEENA
Minkä on aika jäädä taakse? Mitä haluat ottaa mukaasi uuteen? Mikä sisälläsi versoo, voimistuu ja haluaa kasvaa? Minkä kanssa kipuilet? Mikä elämässäsi on linjassa ja omannäköistä, mikä ei? Millaista elämää haluat luoda ja elää? Intuitiivinen tulkinta on inspiroiva ja voimauttava syväsukellus energioihisi. Se nostaa näkyväksi sen, mikä elämässäsi kaipaa huomiota juuri nyt.Tulkinnassa Leena sanoittaa sielusi viisaat viestit sinulle tähän hetkeen.

ANCHIENT AYURVEDA : AYURVEDINEN KONSULTAATIO

- AYURVEDINEN KONSULTAATIO 75MIN / 75€ / HARRIET
Ayurveda – "jo 5000 vuoden kokemuksella". Ayurveda on ikiaikainen intialainen lääketiede, (ayur= elämä, veda=tiede), jossa yhdistyy elämäntapa ja ruokavalio. Ayurvedan ohjeistaa ja suosittelee, miten elää hyvän elämä mahdollisimman terveenä ja tasapainoisesti. Ayurvedinen konsultaatio sisältää: oman kehotyypin määrittelyn & mahdolliset epätasapainotilat, yksilöllisen ruokavaliosuosituksen sekä ohjaita ayurvediseen elämäntapaan ja muutokseen. Ayurveda on myös joogan sisartiede.

SACRED SEXUALITY : SEKSUAALITERAPIA

- YKSILÖ-SEKSUAALITERAPIA 75€ / 45MIN , PARI-SEKSUAALITERAPIA 130€ / 90MIN / KAROLIINA
Seksuaaliterapiassa voidaan tarkastella kaikkia naisena, miehenä ja seksuaalisena yksilönä olemiseen liittyviä kysymyksiä yksilöllisen tarpeen mukaan. Mm. haluttomuus tai halun eriparisuus, raskaus ja seksuaalisuus, vanhemmuus ja seksuaalisuus, sairastumisesta tai vammautumisesta aiheutuvat seksuaalisuuden vaikeudet, omaan kehoon ja kehonkuvaan liittyvät haasteet, vaikeudet solmia ja ylläpitää kestäviä ihmissuhteita, seksuaalisten toimintojen häiriöt ja suorituspaineet, seksuaali- ja sukupuoli-identiteettiin liittyvät kysymykset, seksuaaliset pakkomielteet ja riippuvuudet. Lämpimästi tervetuloa yksin tai yhdessä!

ALREADY WHOLE : EHEYTTÄVÄ VALMENNUS

- EHEYTTÄVÄ VALMENNUS 119€ / 90MIN, 4 X VALMENNUSPAKETTI 399€, 8 X VALMENNUSPAKETTI 729€ / PÄIVI
Eheyttävä valmennus on sinulle, joka kaipaat elämääsi muutosta tai tukea haasteiden kohtaamiseen. Sinulle, joka olet halukas löytämään yhteyden itseesi ja haluat elää merkityksellistä elämää avoimuudesta ja rohkeudesta käsin. Sinulle, joka olet halukas ottamaan vastuun itsestäsi ja omista tunteistasi. Valmennuksissa toimin turvallisena peilinä ja autan sinua kohtaamaan elämäsi kipukohtia luottamuksellisesti ja arvostaen. Pääset sukeltamaan syvemmälle itseesi ja oivaltamaan haasteidesi takana olevia, usein tiedostamattomia, toimintamalleja ja mekanismeja, jolloin voit alkaa valita, miten toimit. Tietoisuuden lisääntymisen myötä merkityksellisyyden kokeminen ja syvempi yhteys itseäsi ja elämääsi kohtaan kasvaa. Valmennuksen myötä sinuun muodostuu tilaa ja sallivuutta kohdata elämäsi haasteita uusin keinoin.

MAGICAL YOU : EHEYTTÄVÄ VALOKUVAUS

- EHEYTTÄVÄ VALOKUVAUS 350€ / 60 MIN KUVAUS (sis. kuvaus + 15-20 valitsemaasi kuvaa sähköisessä kuvagalleriassa) / PÄIVI
Astu kameran eteen ja tule nähdyksi sellaisena kuin olet – opi näkemään oma ainutlaatuinen kauneutesi. Eheyttävä valokuvaus perustuu aidolle kohtaamiselle, tilaan, jossa Sinulla on turvallista tulla nähdyksi ja saat kokea läsnäolon tuoman tuen, kannattelun ja olemisen inspiroivan kauneuden. Se kaikki, mitä kuvaustilanteessa on – saa olla, mitään muuttamatta tai pois työntämättä. Päämäärien sijaan kuvaustilanteessa antaudutaan ei tietämisen tilalle. Avoin tila mahdollistaa ihmeiden syntymisen ja syvemmän yhteyden kokemisen. Tule nähdyksi sellaisena kuin olet.

PURE PAMPERING : AUERVEDISET HOIDOT

- AJARA - KOHOTTAVA KASVO- & PÄÄHIERONTA 50MIN / 60€ / HARRIET
Ajara on ikiaikainen, vuosituhansia vanha ayurvedinen terveyden ja kauneudenhoito.
Ajara - kohottavassa kasvo- ja päähieronnassa käsitellään kasvot, niskanalue ja hartiat, osin ilman öljyä ja öljyn kanssa hoitopöydällä selinmakuulla. Ajara elvyttää kasvolihaksia hoitamalla energiapisteitä, pään, niskan ja hartioiden hieronta rentouttaa. Ajara energisoi samalla koko kehoa.

- INTIALAINEN PÄÄHIERONTA 30MIN / 40€ / HARRIET
Rentoudu intialaisesta päähieronnasta, joka on rentouttava ja verenkiertoa vilkastuttavaa. Hieronnassa käsitellään yläselkää, hartioita, niskaa sekä päätä ilman öljyä tai öljyn kanssa.

SOFTEN & ENERGIZE : VYÖHYKETERAPIA

- VYÖHYKETERAPIA MVT 75MIN / 79€ / PIIA
Koko kehon vyöhyketerapia (MVT) on lempeää kehon kokonaisvaltaista hoitoa, kehoterapiaa kosketuksen kautta.  Vyöhyketerapiassa ihmisen katsotaan olevan psyko-fyysis-sosiaalinen olento ja näma kaikki osa-alueet käsitellään hoidossa mm. jalkaterien, kämmenien sekä korvien kautta. Hoidossa hierotaan lempeästi kehon vyöhykeratoja, mikä vaikuttaa aineenvaihduntaan avaamalla tukoksia (kipupisteitä/jumeja). Hoito vapauttaa kehon kipu-, ja jännitystiloja. Jännitystystilojen helpottaminen saattaa vaikuttaa moniin haasteisiin kuten stressiin, unettomuuteen, hormonaalisiin epätasapainoihin sekä aineenvahdunnan muihin häiriöihin.

- VYÖHYKETERAPIA LAPSELLE 60MIN / 60€ / PIIA
Lasten vyöhyketerapiahoito on kokonaisvaltainen hoito, jossa käsitellään vyöhyketerapeuttisia vyöhykepisteitä sekä hierotaan lempeästi vyöhykeratoja. Kasvavat ja muuttuvat kehot hyötyvät hoidosta, aineenvaihdunnan vilkastuessa sekä jännitystilojen rentoutuessa. Hoito on suunnattu n. 1-6 vuotiaille lapsille.

- VYÖHYKETERAPIA & HIERONTA VAUVALLE 45MIN / 45€ / PIIA
Vyöhyketerapia ja hierontahoito vauvoille on turvallinen, tehokas sekä lempeä hoito. Hoito tukee vauvan hyvää oloa, vaikka ei olisikaan mitään erityisiä haasteita. Vauvojen vyöhyketerapia ja hieronta vilkastuttaa aineenvaihduntaa, vapauttaa jännityksiä ja rentouttaa.

"Tarjoamme monipuolisen kattauksen hoitoja hyvinvointiasi tukemaan. Hoidot tehdään kauniissa ja harmonisessa ympäristössä ammattitaidolla."

Mikäli et löydä itsellesi sopivaa aikaa varauskalenterista, voit olla yhteydessä suoraan tekijään ja sopia ajan sitä kautta. Yhteystiedot löydät työntekijäesittelyiden ja varauskalenterin puolelta!

Luotsikatu 5, Helsinki info@joogaholiaa.fi 0408247279