Galleria

Hengittävää taidetta, holistisia näyttelyitä.

Haluamme luoda maailmoja, joissa arki lipuu kauas ja mieli avautuu vastaanottamaan uutta. Konseptimme pohjautuu elämyksellisyyteen ja kohtaamisiin ja haluamme koota ihmisiä yhteen tapahtumien äärelle.

Pääset nauttimaan näytteyistä joogatuntien ja hoitojen yhteydessä sekä galleriapäivinä.

Näyttelyiden ympärille rakentuu vaihtuvia, taiteilijan ideoimia tapahtumia: keskusteluja, performansseja, livemusiikkia, taidetyöpajoja, meditaatiohetkiä, cocktailtilaisuuksia. Asioita, jotka ravitsevat ja syleilevät sielua!

Galleria avoinna pe 12-17 & la 12-15

Meidän vaaleanpunainen studio on sinun tabula rasa.

Joogaholiaa Galleria on holistinen näyttelytila, jossa taiteilija saa vapaat kädet luoda tilaan näyttelyn teeman ja estetiikan mukaisen maailman. Näyttely saa levittäytyä tilassa kattoon ja ikkunalaudoille ja voi sisältää äänimaailmoja, tekstejä, tuoksuja.

Näyttelyn ympärille suunnitellaan yhdessä vähintään kolme taiteilijan ideoimaa tapahtumaa, jotka voivat olla mitä vaan - juhlista meditaatiohetkiin ja osallistaviin työpajoihin. 

"Meillä saat taiteesi tilaan, joka hengittää ja elää ja jonne ihmiset kokoontuvat hiljentymään itsensä äärelle. Meillä voit rakentaa näyttelyn oheen tapahtumia ja elämyksiä, joiden avulla saatat ihmisiä yhteen ja taiteesi pariin."

Ota yhteyttä ja ideoidaan yhdessä!