Näyttelyt

27.8.-16.10.2021

Sanni Olasvuori:

Floral Stories

Floral Stories on ikivihreä keidas täynnä toivoa, iloa ja rakkautta. Anna värien ravita ja viedä sinut huolettomiin kesäpäiviin, luontoon, elämän rönsyileviin hetkiin. Tervetuloa!

TAIDE ASUU SINUSSA - Intuisiivisen maalauksen iltapäivät la 18.9. & 9.10.

TAITEILIJATAPAAMINEN la 9.10. klo 14-15.

PRIVATE SHOPPING & AFTERNOON GET-TOGETHER la 16.10. 15-19

Tervetuloa puutarhan runsauteen!

Floral Stories -maalauskokoelma syntyi tarpeesta omaan keitaaseen. Taiteilija Sanni Olasvuori unelmoi omasta, ympärivuotisesta puutarhasta: sen daalioista, pioneista ja lemmikeistä, lehdillä lepäävistä perhosista ja määrätietoisina pörräävistä mehiläisistä.

Olasvuori pohtii näyttelyn maalauksissa millaisia tarinoita hän haluaisi puutarhassaan luoda ja elää todeksi. Millaisia kertomuksia kuiskuttelisi kukkiva omenapuu tai terälehtensä arvokkaasti hiljalleen pudottava pioni? Millaisia puutarhoja meissä kaikissa kasvaa sisällämme?

Floral Stories on puutarha, joka ei jää lumen alle eikä kuihdu. Aivan kuten se kaunis puutarha, josta voimme itse mielissämme huolehtia.

Sanni Olasvuori on Helsingissä työskentelevä nykytaiteilija, jonka abstraktien maalausten ytimessä on toivo.

 Lisää taitelijasta ja hänen töistään: sanniolasvuori.com

Welcome to Floral Stories!

Floral Stories was born from a deep need for a garden in the midst of city life. Artist Sanni Olasvuori dreams of a lush garden of her own with dahlias, peonies, forget-me-nots, butterflies gently resting on leaves and determined bees buzzing around.

In her paintings, Olasvuori ponders what kind of stories would she want to create and live in her own garden. And what tales of life would an old blooming apple tree or a quietly and gracefully deciduous peony have to tell?

Floral Stories is a garden that will not be snowed under or faded. Just like the garden that we can always look after in our minds.

Sanni Olasvuori is a Helsinki-based contemporary artist. Her art plays strongly with themes of hope.

For more  information about the artist and her work, please go to sanniolasvuori.com.

JOOGAHOLIAA GALLERIA & SANNI OLASVUORI

Private shopping & afternoon get-together <3

Tervetuloa tekemään syksyn ihanimmat löydöt Sanni Olasvuoren uudesta joogavaatemallistosta!

Kaikki joogavatteet ja taideprintit iltapäivän ajan -10%, lisäksi mukana uniikkeja sampleja suoraan kuvataiteija Sanni Olasvuoren arkistoista. Tuotteet pohjautuvat Sannin taiteeseen ja osa alkuperäisteoksista on nähtävillä paikan päällä osana Floral Stories -näyttelyä.

Tarjolla pientä purtavaa, hyvää musiikkia ja kuplivaa.

Lauantaina 16.10. klo 15-19 | vapaa pääsy

TAITEILIJATAPAAMINEN

Tule tapaamaan taidemaalari Sanni Olasvuori

Enää kaksi viikkoa jäljellä Sanni Olasvuoren Floral Stories -näyttelyä! Tule tapaamaan tämä ihana taidemaalari Joogaholiaan lauantaina 9.10.

Sanni Olasvuori on paikan päällä kertomassa taiteestaan, työskentelystään, ajatuksistaan - lämpimästi tervetuloa mukaan!

LAUANTAINA 9.10. klo 14-15

JOOGAHOLIAA GALLERIA & SANNI OLASVUORI

Taide asuu sinussa - Intuiviitisen maalauksen iltapäivät 18.9. & 9.10.

Haluaisitko kokeilla maalaamista, mutta et tiedä mistä aloittaa? Lähde tutkimusmatkalle omaan luovuuteesi taidemaalari Sanni Olasvuoren kanssa. Työskentelemme rauhallisesti Floral Stories -taidenäyttelyn vehreyden ympäröiminä pienessä ryhmässä tutustuen väreihin, tunnelmiin ja omaan intuitioon. Sinun ei tarvitse tietää eikä osata mitään, tarvittavat välineetkin odottavat paikalle tullessasi. Kirjoitamme ja maalaamme ilman sääntöjä ja lainalaisuuksia, lopputuloksesta auttamattoman ja autuaan tiedottomina. Tule yllättymään! Saat kotiin viemisiksi oman maalauksen sekä uuden upean itseilmaisutavan.

Intuitiivisen taidetyöskentelyn päätteeksi saat laskeutua Ona Kamun äänimaljarentoutukseen. PH Äänimaljarentoutus on ryhmälle suunnattu kokonaisvaltainen kehon ja mielen syvärentoutus, joka perustuu vibroakustiseen Peter Hess ääniresonanssimetodiin. Ääni ja värähtely on kutsu. Se voi olla kauan kaivattu oma tila, pysähtyminen. Se voi olla matka tuntemattomaan, kauas ja takaisin. Se voi olla lepoa tai unta. Sinun ei tarvitse pyrkiä mihinkään. On vain tämä hetki.

Varaa paikkasi pian, iltapäivä toteutetaan 8 hengen pienryhmässä.

"And suddenly you know: It's time to start something new and trust the magic of new beginnings."

-Meister Eckhart 

Luotsikatu 5, Helsinki info@joogaholiaa.fi 0408247279