tervetuloa!

Joogaholiaa on tunnelmallinen joogastudio, hyvinvointikollektiivi ja luova tila Katajanokalla.

Maanantaisin toimimme luovana co-working tilana ja silloin saat meiltä myös kauden kukista tehtyjä, runsaan kauniita Luotsikimppuja!

Tervetuloa nauttimaan monipuolisista tunneista ja hyvää tekevistä hoidoista tai työskentelemään inspiroivaan ympäristöön!

aikataulu

SYKSY 2020 AIKATAULU 

Pääset lukemaan tuntikuvaukset varausjärjestelmästä info-näppäimen takaa.

Uusien 15.10. annettujen suositusten mukaisesti olemme edelleen laskeneet joogatuntien osallistujamäärää, nyt tuntikapasiteetti on puolet normaalioloista.
 
Asetamme matot valmiiksi saliin ennen tunnin alkua, jolloin olemme levittäytyneet saliin mahdollisimman tilavasti. Salin muodon ansioista sinun lähelläsi on maksimissaan kolme muuta joogaajaa, eivätkä opettajat toistaiseksi käy avustamassa tunneilla.
 
Vältetään ruuhkaa takatiloissa tulemalla tunnille joogavaatteissa silloin kun mahdollista ja pidetään riittävät etäisyydet toisiimme ahtaammissa paikoissa liikuttaessa. Studiolla on hyvin tarjolla käsidesiä ja halutessasi voit käyttää tunnilla kasvomaskia.
 
Siirrämme osallistumisesi mielellään toiseen ajankohtaan myös lyhyellä varoajalla, jos flunssan oireet yllättävät.
 
PS. Muistathan ottaa itsellesi aikaa hengähtää myös ympäröivästä keskustelusta ja hiljentyä oman ytimesi ääreen, jonka rauhassa on hyvä levätä. Haluamme osaltamme tarjota juuri sitä. 
 
Olet lämpimästi tervetullut tunneillemme – tehdään se toisiamme huomioiden ja itsestä huolehtien! ❤️

Maanantai:

Tiistai:

Keskiviikko:

Torstai:

Perjantai:

Lauantai:

Sunnuntai:

Joogaholiaa sijaitsee katutasossa osoitteessa Luotsikatu 5. Meiltä löytyy kaikki tarvittava joogatunteja varten, joten sinun tarvitsee tuoda paikalle vain itsesi! <3

Avaamme ovet noin viisi minuuttia ennen tunnin alkua. Ruuhkien välttämiseksi, odotathan, että edellisen tunnit osallistujat tulevat ulos ennen kuin tulet sisään. Iso kiitos!

Muutokset tuntiaikatauluihin ovat mahdollisia. Tarkistathan ajantasaiset tuntitiedot varauskalenterista. 

Säännöllisten viikkotuntien lisäksi tarjoamme pidempiä teematunteja, työpajoja ja kursseja. Kaikki Joogaholian omat tapahtumat löydät varauskalenterista.

 

Puuttuuko tuntitarjonnasta jotain olennaista? Oletko pitkään toivonut jotain tiettyä työpajaa? Jaa ajatuksesi ja toiveesi kanssamme – pyrimme mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan toiveesi. Palautteet ja toiveet voi lähettää osoitteeseen info@joogaholiaa.fi

Puh: +358 40 824 72 79

www.joogaholiaa.fi
• Luotsikatu 5 •
Helsinki

info@joogaholiaa.fi

Merja Simberg: I won’t let you down, the Dreamer said, 2016